Algemene voorwaarden Schipholvervoer

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Taxi- en Touringcarcentrale Noord Oost Friesland (Taxi NOF) betreffende het vervoer van personen van en naar luchthavens.

Indien voor de reis naar de luchthaven de taxi niet op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plaats aanwezig is, dient direct contact te worden opgenomen met de centrale van Taxi NOF op telefoonnummer 0511 444 000.

Indien uw vluchtnummers of aankomst- en vetrektijden van uw vlucht zich wijzigen dient dit direct te worden doorgegeven aan Taxi NOF.

Taxi NOF aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het niet op tijd arriveren van een taxi, waardoor een vlucht zou kunnen worden gemist.

Taxi NOF aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het zoekraken, door welke oorzaak dan ook, van bagage.

Bij betaling van de rit ontvangt u van de chauffeur een retourticket, waarop de datum en de tijd van de terugreis staan vermeld. U dient deze gegevens te controleren met de gegevens op uw vliegticket. Bij verschil dient dit te worden gemeld bij de chauffeur. Het retourticket is tevens uw betalingsbewijs.

De totaal verschuldigde reissom dient voor of tijdens de heenreis te worden voldaan.

Taxi NOF kan uw rit naar en vanaf de luchthaven combineren met meerde ritten. Hierdoor kan uw reistijd of wachttijd op de luchthaven worden verlengd. Vanaf de luchthaven kan de hierdoor veroorzaakte verlenging van de wachttijd maximaal anderhalf uur zijn. Maximaal tweeënhalf uur voor uw inchecktijd arriveert u op de luchthaven.

Taxi NOF aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van wachttijd op een luchthaven en ten gevolge van vertragingen door het combineren van reizen of door andere oorzaken (waaronder inbegrepen: verkeer, technische storingen, weersomstandigheden e.d.) tijdens de reizen van en naar de luchthaven.

In geval van annulering ten gevolge van ziekte wordt bij bevestiging door middel van een daartoe verstrekte verklaring van een arts de teveel betaalde reissom terugbetaald.

Indien de reis binnen 48 uur voor vertrek wordt geannuleerd (m.u.v. ziekte) zal door Taxi NOF 25% van de reissom in rekening worden gebracht.

Deze algemene voorwaarden zijn wettig gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, onder nummer 01067702.

Indien u met Taxi- en Touringcarcentrale Noord Oost Friesland reist gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van deze voorwaarden.