Solliciteren

Taxi NOF is een allround taxibedrijf waarbij kwaliteit en service standaard zijn. Het wagenpark van Taxi NOF is voorzien van vele voertuigen en minibussen van verschillende merken. Alle voertuigen zijn voorzien van datacommunicatie apparatuur zodat de wagens in heel Nederland bereikbaar zijn. Op deze manier kunnen ritopdrachten direct aan de chauffeur worden doorgegeven en kan snel ingesprongen worden op eventuele calamiteiten.

Taxicentrale Noord Oost Friesland is in de gelukkige omstandigheid dat het gebruik kan maken van enthousiaste medewerkers, welke door middel van hun spontaniteit, inzet, vriendelijkheid en kwaliteit ons en hun taxibedrijf maken tot dé taxicentrale van Noordoost Friesland. Door de groei van onze activiteiten zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Met name voor de zaterdagnachten.

Het is verplicht dat iedere taxichauffeur in het bezit is van het basisdiploma taxichauffeur. Chauffeurs welke reeds in het bezit zijn van dit diploma verzoeken we met name te solliciteren. Zij die niet in het bezit zijn van het diploma, maar dit toch graag willen halen, kunnen informatie bij ons inwinnen over de mogelijkheden.

Door middel van dit formulier kunt u aangeven dat u wilt solliciteren naar een functie bij Taxi NOF.